Agenda

Frère Laurent in zijn beroemde klassieker:

“De allerheiligste, de gewoonste en de meest noodzakelijk gedragsregel in het geestelijk leven is de Tegenwoordigheid van God………”

MEER

:“De allerheiligste, de gewoonste en de meest noodzakelijk gedragsregel in het geestelijk leven is de Tegenwoordigheid van God. Deze bestaat daarin dat je jezelf went aan Zijn Goddelijk gezelschap en graag met Hem bezig bent door in alle bescheidenheid met Hem te praten en je voortdurend en vol liefde met Hem te onderhouden, op ieder moment, zonder een bepaalde regel of vast ritme te onderhouden, vooral op de ogenblikken dat er verleidingen komen, verdriet, dorre stemmingen, afkeer en zelfs ontrouw en zonde.”

Verbergen

De stilteweekeinden voor mannen in 2020

  • 24-26 april Geannuleerd n.a.v. sluiting gastenverblijf i.v.m. Covid-19
  • 23-25 oktober Sinds 5 oktober is bekend dat dit stilteweekeinde niet kan doorgaan vanwege sluiting tot eind december 2020 van het gastenverblijf vanwege COVID-19 .
  • 11-13 december Sinds 5 oktober is bekend dat dit stilteweekeinde niet kan doorgaan vanwege sluiting tot eind december 2020 van het gastenverblijf vanwege COVID-19 .

Aanmelden: Stilteweekeinden@minkdirectievoering.nl (zie ook CONTACT)

Arriveren: uiterlijk op vrijdagmorgen 11 uur

Vertrek: ongeveer 15 uur zondagmiddag

Kosten: € 200 (incl. overnachting, maaltijden, materialen etc.)

Er zijn voor wie wil in overleg vaak mogelijkheden om eerder te komen dan wel later te vertrekken. Daarover dan overleg bij je opgave.